Underbar fredag och en massa hosta!

Efter snöfall i går eftermiddag – där snön som tur var smälte så fort den nuddade marken – så är det idag strålande solsken och klarblå himmel!!! Det blåser en hel del men det gör inte mig nånting! Det hjälper ju bara till att smälta bort lite mer snö. Det regnade nog en sväng i natt med för det var ett väldans dripp-droppande ett tag. Det syns ute med att snön börjat smälta. Sååååå härligt!!!!

Efter gårdagens psykbryt på barnen (okej, det var inte riktigt så illa men nästan. ;o) så blev det en trevlig kväll i soffan med huvudvärken. Såg lite csi och stupade i säng sen. Fick en lugn natt vilket var väldigt skönt!!! Speciellt som Malin har sån väldigt hemsk hosta!!!

Nu väntar lunch och sen ska jag fixa det sista i ungarnas rum så jag kan lägga upp lite av dom utlovade bilderna!!!

Även idag ska det skickas ut lite Friday Love.

Det är härliga Petra som kommit på denna braiga idé!
Idag skickar jag lite extra ♥♥ kärlek ♥♥ till

Martina som har haft en tuff vecka ♥
♥ Malin som behöver krya på sig! ♥
Petra som är en sån härlig människa ♥
min man som står ut med mig! ♥♥♥
Beckah som delar med sig så mycket av sig själv men som inte riktigt får det hon vill ha! ♥

♥♥♥ självklart alla mina läsare och vänner, kärlek kan man inte få för mycket av! ♥♥♥

Dessutom tänker jag lite extra på offren i jordbävningskatastrofen i Japan idag! Det är så hemskt och ofattbart!!!! Jag kan inte ens  föreställa mig hur det skulle kännas att vara med om något sådant!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2 reaktion på “Underbar fredag och en massa hosta!

  1. Petra

    =) mycket fin friday-love-lista – och det är ju faktiskt ganska osjälviskt och skönt att få skicka lite love till andra =)

    Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.