Hej alla!

Nu ska jag berätta något roligt som hände mig, för er kanske detta är supertråkigt men jag tyckte i alla fall att detta var lite roligt.

För typ 15 år sedan så skulle vi sälja dammsugarpåsar för att tjäna pengar till föreningen. Försäljningen gick segt som tusan och vi tjänade knappt inga pengar hur mycket vi än ansträngde oss. Det slutade med att vi alla ställde oss en fredagkväll och bakade som tusan. Dagen efter ställde vi oss på tiger och sålde dessa, och där snackar vi klirr i kassan. Alla kakor tog slut på nolltid och vi fick till och med gå till affären och köpa mer kakor för att ha något att sälja. Detta slutad emed att vi fick en lite affärsidé att vi skulle börja erbjuda kakförsäljning till just klasser och föreningar. Idén rann ut i sande och livet rullade på. 

MEN, förra veckan så fick jag höra att detta tydligen nu finns! Så till er som verkligen vill ha ett riktigt bra sätt att tjäna pengar till föreningen så kan ni klicka på denna länken. Vi var ett levande exempel på att detta funkar och jag tror stenhårt på idén.

Sprid ordet vidare och ha en bra vecka!