Så länge sedan jag bloggade nu. Jag har haft fullt upp och dessutom genomgått en operation. Don’t worry, inget allvarligt 🙂

Jag bestämde mig egentligen för flera månader sedan att jag ville “fixa iordning” magen nu. Efter 3 barn var den inte längre detsamma. Älskar min kropp och jag har hållit igång och sådär men med två täta barn nu på slutet så är det svårt för kropp att återhämta sig emellan, ja ni är säkert massor som vet vad jag menar. Kroppen har återhämtat sig bra efter varje graviditet men nu den sista så har den nedersta delen liksom inte gått tillbaka, det har varit klurigt att få byxor att passa på grund av magen längst ner så nu bestämde jag mig för att ta tag i det. En som bor på vår gata hade varit nere i Danmark och gjort samma operation och det var då jag bestämde mig. Det kallas maveplastik, och det är vanligt att göra efter just graviditet.

Fick en fantastisk känsla på konsultationen och det var inte konstigheter att ta sig till Danmark för att göra det. Läkningsprocessen har varit kanon och jag är så himla nöjd. Kanske inte så vanligt att man pratar om sånt här öppet men jag är så himla nöjd och tycker verkligen inte att man ska gå och grubbla över saker man vill göra. Jag är nu ett levande bevis på ett grymt resultat 🙂 Om ni har frågor är ni mer än välkomna att höra av er eller så har ni länken längre upp till deras hemsidan. Lift Clinic heter kliniken.

Ha en fin sommar!