Jag har gått och nördat ner mig, för ett par dagar sedan var jag på ett fantastiskt intressant lunchmöte med en person som jag verkligen inspireras av. Jag har försökt få tag i Lasse som han nu heter i flera månader och äntligen fick vi till en träff. 

Vi träffades på det lokala fiket Bulle är gott. Fiket ligger för er som inte vet det väldigt nära tågstationen och bara 20 minuter från min lägenhet. Så det var en optimal miljö för mig att ta detta mötet på.

Lasse som min inspiratör heter arbetar med produktion och inte på ett litet bolag. Utan han jobbar på ett företag som har en ENORM, och då menar jag verkligen en ENORM produktionshall på säkert 10 000 kvadratmeter.  Jag kan tyvärr inte berätta vad han och hans företag producerar men det är inte det som är det viktiga egentligen utan det som är så himla coolt är vad som finns i produktionsanläggningen.

Som jag hintade lite om i början har jag fått en ny hobby och nördat ner mig i. Kranar, ja haha det låter kanske tokigt och det är det väl. Men jag har blivit så himla imponerad av vilken kraft de har. Det finns ju flera olika kransystem men ett som verkligen inspirerar mig är traverskranar. Så maffiga och klarar av sån tyngd
Lasse visade mig super coola bilder och bjöd faktiskt in mig till deras anläggning. Nästa vecka åker jag dit, YES.

Vi hörs då. Adjö