Yes, nu kör vi igång igen. Denna gången kommer vi sälja förbrukningsprodukter från Dugnaden.no vilket känns spännande. Vi har ju tidigare bara sålt kakor vilket har gått riktigt bra. Barnen har fått åka på roliga klassresor och jag har fått riktigt riktigt goda kakor att mumsa i mig.

Denna gång är det sonens tur att sälja, som vanligt är vi alla engagerade för att det skall bli så bra som möjligt. Jag har pratat med alla mina kollegor och lagt fram ett beställnings papper i matsalen där jag hoppas att någon nappar. Jag har informerat alla att det är sonen som säljer för att tjäna pengar till föreningen. Det verkar som att det finns en del intresse, men framförallt finns intresse i att hjälpa andras barn. Så tänker iallafall jag när mina kollegors barn säljer något.

Jag supportar gärna kollegorna och deras barn så de kan få åka på sina äventyr och uppleva saker och även idrotta. Jag kommer verkligen ihåg alla cuper och klassresor jag åkte på när jag var ung. Det var där man lärde sig att ta hand om sig själv.

Men det är en annan historia jag kanske kan skriva för er någon gång om ni har tur. Vi hörs i framtiden. I eftermiddag blir det ut till grannarna och sälja toalettpapper. LÄNGTAR.