Barnfri fredag

Äntligen fredag och dags för ett glas rött snart alltså. Barnen är iväg hos kompisar ikväll så det är bara jag och sambon hemma. Blir lite filmkväll och charkbricka, funderar även på att dra över till grannen och låna deras bastu dom har på tomten. Jag hjälper honom rätt mycket med bilen så han säger att jag fått utnyttja deras bastu hur mycket jag vill, och de använder den aldrig själva. Perfekt en fredagskväll efter jobbet tänker jag.

På söndag ska jag och grabben köra lite mountainbike i skogen, var riktigt längesedan det blev av nu och jag vet att han har sett fram emot det länge nu. Sambon och dottern ska åka in och simma på badhuset när vi är iväg, så det blir lite kvalitetstid för båda barnen.

För övrigt så har mina barn klagat på mig i så många år att jag luktar rök så nu är det dags att byta till nikotinpåsar istället. Fick tips från en kompis om en sida som säljer dom största märkena så kommer köpa ett gäng därifrån. Snusme.com heter sidan. 

Nej men nu är det dags att ta fredag, hörde att sambon plockade fram vinglasen från vitrinskåpet precis så då är det rödvin på g 🙂

Ha en bra helg!