Etikettarkiv: Willvin

På väg

Hittills har morgonen gått bra. Om man bortser från att lägenheten var tokfuktig och inga kläder hade torkat. Speciellt inte dom jag ville ha på mig idag. Jag fick på mig nånting i alla fall. 😉
Sebastian valde att själv ställa väckarklocka idag och det fungerade jättebra. Så skönt att slippa tjata upp honom ur sängen.
Min väska packades med frukost. Jag har nu lärt mig läxan att inte lägga saltpåsar i samma påse som smörgåsar med paprika. Saltet blir fuktigt. 😉
Nu sitter jag i lugn och ro på bussen. Och ja, det är pirrigt! 🙂

Willvin Walkers sista rapporten

Jahapps… Då var Willvin Walkers över för den här gången… Känns lite trist! :o)
Det blev inte heller nån sista dag med massor med steg för att ta eget rekord.
Fast det gör inget. Jag är nöjd med den här sista omgången!
Och stegräknaren kommer jag fortsätta ha på mig varje dag.
Sista omgången steg ser ut så här!
måndag 14/11 8781 steg 
söndag 11/11 8554 steg
lördag 12/11 7045 steg

fredag 11/11 4149 steg

torsdag 10/11 6790 steg

Bara vara…

Idag är en sån där dag när jag är glad att jag är ensam hemma. Jag kan sitta vid datorn och äta min lunch utan att det stör nån annan… Lyssna på min musik. Bara vara!

Mindre kul är ju i och för sig att det är jag som måste hänga tvätten själv med… *fniss*

Humöret är lite blandat… Har en massa underbara vänner som peppar på fb, med sms och samtal så det gör i alla fall att det känns bättre. Är tacksam för mina underbara vänner!

Ska väl sätta mig och vara lite energisk och räkna dom sista stegen i Willvin Walkers. Tiden tickar på i en rasande fart, snart är det dags att hämta hem barnen från dagis…

Willvin Walkers 8/11+9/11

onsdag 9/11 11645 steg
Igår blev det bara turen fram och tillbaka till dagis hemifrån. Sen gav jag mig iväg till stan men tydligen gjorde dom korta turerna mer än jag trodde. :o)
  tisdag 8/11 – 14334steg
 Efter att inte ha rört mig allt för mycket på dagen så tog jag en promenad hem efter att grabbarna lämnats på scouterna… Vet ni om att det efter klockan sex på kvällen är en anings väldigt mörkt i skogen numera? ;o) Nästa gång går jag inte turen över spåret via kyrkan i alla fall. Inte i mörkret.

Willvin Walkers steg steg steg

Lite steg igen då… Har varit slarvig på att lägga in dom.. Inte för att jag måste lägga in dom varje dag men eftersom jag fotograferade alla samtidigt så blev lite att reda ut för att hitta vilka steg som var vilken dag… ;o)

Resultaten är inte dom bästa, jag har varit lite lat sista veckan. Hoppas få ihop lite fler steg kommande vecka!

Är det förresten nån mer än jag som tycker att det är lättare att få ihop steg på vardagarna än på helgerna?

fredag 4/11
4817steg – ja, jag var lat! ;o)
lördag 5/11
13500 steg – kul summa. ;o)
söndag 6/11
7362 steg – ganska okej med tanke på att jag inte gjorde nåt speciellt…

Willvin Walkers 30/10

Tiden var ur led… Eller nåt sånt. 😉
Upptäckte vid strax efter elva att jag hade glömt ställa om klockan på stegräknaren. Mindre smart då den nollar vid midnatt.
Båda bilderna är alltså söndagens steg. Fördelen med klockstrulet är att jag lyckades hitta hur jag skulle ändra tillbaka till kilometer från mile på samma gång. 🙂
Resultat? 16430 steg. Nöjd!