Etikettarkiv: vänskap

Mars, magsjuka och mobbing.

Hej och välkommen mars! Känns lite konstigt att det redan är mars. Vintern har gått snabbt! Idag är det vitt och frostigt ute. Riktigt vackert. Och soligt! Det var det igår med. Riktigt vårigt blev det. Och bakslagen är på g nu. Om några dagar väntas det snö. Så nu är det bara att börja räkna. Sju bakslag ska vi upp i.
Idag ringde jag dagis och meddelade att Malin får vara hemma resten av veckan. Fick höra då att magsjukan som går inte bara hemsk utan även har drabbat flera barn flera gånger. Inte kul alls. Återstår att se om vi åker på den nästa vecka när Malin måste tillbaka…
Idag blir det skola igen. Malin har laddat med surfplattan och lite annat pyssel. Själv ska jag dessutom roa mig med att mobba Fia lite. Hon har blivit värsta mjukisen sen hon skaffade pojkvän. 😉

Kram till dig min vän!

Idag tänker jag min vän med familj som har det extra tufft! 
Fast nä, jag tänker inte på dom bara idag. Jag tänker på dom genom allt det tuffa dom får gå igenom. Jag hoppas dom snart får lägga det svåra bakom sig och istället kan koncentrera sig på framtiden. 
Kramar till er alla!

Härliga dag och kväll

Jag har precis satt mig på balkongen. Har en nylånad bok, knallblå himmel, strålande solsken (innan solen hinner gå ner) och nästan 20 grader varmt. Njuter!!!
Har tillbringat dagen i båten med att packa upp och få ordning. Oskar var mitt härliga sällskap. Det gick mycket snabbare än jag räknat med att bli klar och blev bättre än förväntat.
Ett trevligt samtal på eftermiddagen fick mig att tänka annorlunda kring vissa saker och gör att saker och ting känns bättre än innan. Jag har tur som har så härliga människor i mitt liv!
Imorn väntar läkarbesök och sen ska jag handla och packa det sista. Och jag hoppas byggandet på husen är av det tystare slaget imorn för jag vill hinna sitta och läsa på balkongen en stund med. 🙂