Ännu ett år

Då var det dags igen. Jag vet inte vem som tycker att det är roligast, om det är jag, eller barnen. Vi har iallafall fått hem broschyren från kakservice och det betyder att kak och godisförsäljningen är igång.

Detta blir tredje året som vi kör och hela familjen är involverad. Det som blir extra roligt är att barnen äntligen får åka iväg på sin efterlängtade klassresa, de har ju inte kunnat göra det på 2år pga rådanse situationer, men nu när allt öppnat upp igen så kan de boka.

Tackvare kakservice har de tjänat pengar till klassen och dessa pengar kommer att resultera i en riktigt bra resa, det ser dom verkligen fram emot.

Nu ska kakos säljas, vi höres

Tacka för företag som Inhab

Denna vintern har varit extra tuff för oss som parkerar längst upp på parkeringshuset. Jag har tappat räkningen på hur många som halkat och slått sig illa, jag själv har säkert halkat 5 – 6 ggr under denna vinter. 

Bilarna har glidit och slått i andra bilar, det har verkligen varit som att köra på en isbana. Vi är många som har pratat med dom som har hand om parkeringshuset och de har lovat att göra något åt det, och visst har det gjort de, de har saltat, grusat och hållt på, men de har tyvärr knappt gjort någon skillnad.

Parkering förbjuden

Parkering förbjuden, boende hänvisas till betalparkering, så löd skylten igår kväll. Trots detta kunde jag se att det fanns massa bilar parkerade och någon stod på MIN plats. Vafan är det frågan om.

Jo, imorse fick jag svaret, det är Inhab som lägger beläggning för vår tuffa utomhusmiljö, de har i uppdrag att åtgärda problemet som vi har varje vinter. Äntligen!!