Pulsat och plaskar och kalas!

Snöfallet som började igår fortsatte hela kvällen. Och natten. Och morgonen. Och halva dagen… Och stormen med… Fast det var nästan uppehåll ett tag i natt efter tolvslaget… Men vid tre, halv fyra i morse snöade det så där vacker ymnigt igen! Härligt!!! Och dom har plogat!!! Redan igår kväll plogade dom ”mina” gångvägar första gången! Det är bra att klaga ibland alltså. ;o) Däremot har dom missat den lilla biten gångväg upp mot skolan. IGEN! Dom får till måndag på sig sen blir det både samtal och mail igen.. Har samlat på mig bildbevis igen… ;o)

Första bilden är tagen under nattens snöande. Ser så mjukt och härligt ut!
Andra bilden är tagen vid frukosten.
Jag har en lång natt bakom mig när både Emilia och Malin var vakna flera gånger. Och jag hade svårt att sova jag med… När klockan ringde kvart i sex i morse var det inte kul… Oskar hade en tandläkartid 7:30 imorse nere i Nynäs men när vi konstaterat att det bara var pendeltågen som gick och inte en endaste buss valde vi att avboka den. Vi ville inte riskera att Oskar och Tony skulle fastna i Nynäs…
Hela morgonen blev lite upp och ner sen… Alla barnen vaknade tidigare än normalt… Dom hade mer tid på sig än vanligt och hann bråka lite mer än vanligt med… :-S Men till slut kom Tony och grabbarna i väg till skolan.

Här hemma hade vi en lugn förmiddag. Jag rensade ut i badrummet så Tony skulle kunna skifta tvättmaskin.
Vid tolv hämtade jag hem grabbarna och vi packade väska för att göra simhallen osäker. Även Emilia och ungarnas kusin Gina var med.

Sötnosen Emilia vägrade bada nån annanstans än i bebisplasken och grabbarna skulle bada i stora bassängen så vi delade upp oss. Men kors i taket.. På slutet kom Emilia på att hon faktiskt bottnade i undervisningsbassängen och badade ett tag där! Vi avslutade med att basta. Härligt värre. Och Emilia tyckte det var lite spännande…

Det har ätits en god middag och alla barnen har gått och lagt sig. Trots att klockan bara är åtta börjar jag känna mig helt död… Får se om jag orkar se hela Let’s Dance idag. Sista veckorna har jag inte gjort det. ;o)

Min underbara mormor ute vid hennes kolonilott.
Bild stulen med tillåtelse på min morbror Stefans facebook. ;o)

♥ I morn är det dags för min mormors 80-årskalas. ♥
Vilket betyder att världens absolut bästa mormor fyller 80 år idag!!!

Men jag har bestämt att hon ska sluta åldras efter idag, för jag vill ha kvar min mormor resten av mitt liv!!!
Min underbara mormor! Det finns bara en som henne! ♥
Tänk att hon och morfar för nästan 20 år sen (jisses vad gammal jag börjar bli!!!) tog med mig, min bror och våra kusiner och bilade genom hela Europa för att vara ett par veckor i Grekland i mormors hus och sen samma resa hem igen!!!
Ett av mina roligaste minnen under den resan var hur vi var ute och körde mitt i nån olivlund och mormor rätt vad det är släpper ratten och pedalerna och skriker till!! Orsaken? En orm på vägen. ;o)
Det är hemma hos min mormor vi har firat så oändligt många påskar halva tjocka släkten. Det kommer vara med stor saknad vi slutar fira påsken hos henne…
Min mormor är som sagt världens bästa mormor och jag skulle kunna berätta så mycket om hur bra hon är!
Jag hoppas hon får världens bästa födelsedagskalas i morgon!!!♥

Avslutar med lite Friday love! Det är härliga Petra som kommit på denna braiga idé!
Idag skickar jag lite extra ♥♥ kärlek ♥♥ till
♥ min mamma och hennes syskon (och övriga i släkten som behöver det) som förlorade en älskad familjemedlem i tisdags
♥ min underbara älskade mormor för att hon förlorade ett barn i tisdags och för att hon är så underbar!!!
Skrotmamman som haft en tuff vecka
Martina som bara får en massa skrämmande besked just nu
♥ mina älskade barn
♥ min underbara make som står ut med mig
Petra, för att hon kom på en sån här bra idé!! Och för att hon är hon!
♥ min pappa, som även han haft en tuff vecka
♥ min bror med familj
♥ mina vänner
♥ mina läsare

♥ alla som råkade ut för kaoset med bussar och pendeltåg idag

3 reaktion på “Pulsat och plaskar och kalas!

  1. LindaW Inläggsförfattare

    Martina – ♥

    Petra – ♥ Jag ska ta väl hand om min mormor! Vill som sagt ha henne kvar länge, länge till! Än är hon pigg och glad och är ute och reser och har sig!
    Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.