Mer feber och en hungrig katt!

Det blev inget lunchbesök idag. Oskar visade sig vara febrig i alla fall. Jag var helt bombsäker på att han var feberfri men fick för mig att kolla honom ändå när han gick och lade sig. 38,6 hade han då. :-S
Men eftersom vi alla fick sova gott i natt och var ganska pigga när vi vaknade så har vi varit i farten lite idag. Tony åkte i väg på en intervju efter att han hade lämnat Sebastian i skolan. Håll tummarna! Jag tog med Oskar och Malin, efter att vi hade lämnat Emilia, och åkte till Ica Kvantum i Nynäs. Vi var i stort behov av blöjor och dom har helt klart dom billigaste här omkring. I alla fall om man vill ha Pampers eller Libero. Plus att kvantum säljer euroshoppers våtservetter.
Det braiga med att åka dit är att bussen stannar precis utanför kvantum så även fast det är nästan en mil dit så är det supersmidigt att åka och handla där. Problemet är att handla lagom för att orka släpa hem allt. Men i dag lyckades jag. ;o)

Fotograferat i dag, fredag 18/3. Innan snön kom. :o)
Just nu har vi besök av ungarnas kusin Natta. Oskar har tjatat på henne hela förmiddagen och vad gör han när hon kommer? Sätter sig och spelar och kikar på tv. Ungar. ;o)
Fast han är ganska bra att ha, den ungen. Till middag idag har han beställt kött, potatis och tzatziki. Mums!!! Och till imorn har han beställt kräftor!!! Och redan nu vet jag att han kommer suga i sig saften från några kräftor och sen inte äta nåt. Men det är ju en bra början. Me likes! Och ju mindre alla andra äter, desto mer blir det till mig.
För det är ju inte direkt nån hemlighet att det är bland det bästa jag vet med kräftor! :o)
I skrivande stund snöar det ute. Känns ju inte allt för skojs. Det är  i och för sig plusgrader ute men till natten ska det bli en massa minusgrader så det lär ju hinna frysa till lite innan morgondagens utlovade +4! Så det återstår att se vad som händer!
I morn är jag dessutom inbjuden till en dejt på ikea med Martina. Lutar åt att jag åker dit. Måste bara deala lite med maken om antalet barn jag måste ta med. ;o)
Och måste ju bara dela med mig av den underbart söta lilla katten Beckah visade igår…

För att se mer av denna underbara katt besök Simons Cat.

Och så är det ju fredag, så en massa Friday Love delas ut!!!
♥ Martina – du vet var jag finns! ♥
Skrotmamman – det borde ta slut nån gång! ♥
Sofia – lycka till idag! Jag håller tummarna hårt!!! ♥
Beckah – den rätta finns där ute!!! ♥
Petra – för att du är du! ♥
♥ Andrea – för att vi träffas för sällan!!! ♥
min man och mina barn ♥
♥ alla mina läsare ♥
♥ våren! ♥

4 reaktion på “Mer feber och en hungrig katt!

  1. LindaW Inläggsförfattare

    Skrotis – Ja du, här har vi kört med tandläkare. Tidsbokat. På en lördag. Tokigt värre. Lördagar ska vara roliga dagar. Och nu kom jag på att jag har glömt att fråga hur det har gått med…

    Andrea – vi får ändra på det! Nu är vi alla friska iaf. Och oskar sa senast igår att just du skulle klippa honom. Fast jag tror en del av det var för att han ville åka hem till er. ;o)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.