Om mig

lindaw_pink

Linda heter jag. Bor ett stenkast från havet i utkanten av Storstockholm.

Jag är gift med Tony och mamma till Sebastian född sep -02, Oskar född dec -04, Emilia född jul -07 och Malin född jul -10, vilket innebär att vi numera bara har skolbarn här hemma. Hur gick det till?

 

Jag kallar mig L2K.

Men… L2K är egentligen inte jag längre, då det kommer från mitt efternamn som ogift. Shit, jag låter som min mamma när jag säger så ju… ;o) Hette König och i tonåren blev jag omdöpt till Linda två-König som sen blev L2K. Kan säga att just den biten gav mig en liten ångest efter bröllopet när jag skulle byta namn. Numera får L2K ibland ett w på slutet, så nya efternamnet får vara med. ;o)
L2Kw

Gillar för det mesta livet, men som namnet på bloggen säger, från botten till toppen, så finns det mesta med. Gillar att shoppa – men har tagit mig i kragen…
Älskar att läsa – vem hinner?
Bäst av allt – umgås med familj och härliga vänner!
Och grodor – en stor favorit i livet. ;o)
Där emellan kommer dipparna när botten är närmre än toppen.

Från hösten 2014 pluggar jag IT, medier och design på Södertörns högskola. Det är oerhört givande och oftast skitkul. Nu väntar sista året med praktik och C-uppsats.

 

Livet på 80kvm, som bloggen handlade mycket om från början, har nu fått en annan inriktining. Vi bort inte längre trångt utan i en drömlägenhet på två plan.

 

Lite tävlingar och recensioner dyker det också upp.

 

Lämna gärna en kommentar, är ju alltid kul att se vem som kikar i bloggen.
Jag svarar på kommentarerna här i bloggen!