Låt veckan börja…

Lika bra att passa på nu. Jag vaknade alldeles för tidigt men ändå så pass sent att det inte var värt att somna om. Så då finns det ju tid att skriva lite…

Jag kommer vara rejält trött idag. Vi började kolla på filmen The Holiday igår efter att vi konstaterat att vi inte hade sett den innan. Dumt nog kollade vi inte innan när den skulle sluta. Jag tyckte det blev lite väl långa reklampauser. När vi väl kollade när filmen skulle sluta fick vi förklaringen, för trean lade till nästan en timme i reklam. Så det slutade med att vi inte såg sista halvtimmen. Ingen av oss orkade. Typiskt nog.

Idag är det jobba som gäller. Det blir en lång dag. Jag börjar mina veckor med två längre dagar för att jämna ut det i slutet av veckan. Och med tanke på hur trött jag känner mig just nu blir nog dagen lång…

Nä, om jag skulle ta och sätta fart nu… Hoppas ni får en fin dag!

Bild från i fredags

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.