Så kan det gå!! 

Tänk att den där lusten att skriva som infann sig så väldigt bara försvann. Å andra sidan försvann lusten för det mesta just då. Jag tröttnade verkligen på min arbetslösa tillvaro. Att skriva jobbansökningar som inte gav nånting. Jag orkade verkligen inte. I samband med det såg jag det söktes en elevassistent på grabbarnas skola. Jag chansade och sökte tjänsten. Och fick den!!!

Sedan nästan tre veckor tillbaka jobbar jag som elevassistent. Jag är i en skolklass på mellanstadiet på dagarna och på eftermiddagen går jag in på läxläsning och fritids. Och jag stormtrivs!!!

Det som är lite komiskt i det hela är att jag valde mellan att läsa It, medier och design eller fritidsutbildningen när jag sökte till högskolan… Jag valde inte fritids då men ändå hamnade jag där… Så kan det gå! 

Lycklig över nytt jobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.