Skolstart!! 

Igår blev det en lugn förmiddag. Även om jag inte kom hem jättesent från Sandra så var jag seg igår morse. Jag plockade lite och lullade runt medan barnen fixade sina rum (om jag hade tur). På eftermiddagen åkte vi och firade Olivia som fyller 2 år imorgon. Det blev några härliga timmar utomhus med gott fika och härligt sällskap. 

När vi kom hem blev det middag och lite mer plockande. Det kändes skönt att avsluta kvällen och sommarlovet med ordning hemma. Tjejerna förberedde kläder och skolväskor. 

Idag är det skolstart för alla fyra. Malin börjar första klass, Emilia börjar fyran i en ny skola med ny klass och ny lärare. Oskar börjar sjuan och får också ny lärare likaså Sebastian som börjar i nian. Tänk att min lilla kille börjar sitt sista år i grundskolan. Det känns helt sjukt!! Om en månad fyller han 15 år!! 

I övrigt idag blir det nog inte så mycket gjort. Jag följer med Emilia till skolan efter att vi har lämnat Malin. Återstår att se hur länge jag behöver vara med henne. Jag tänkte väl försöka hinna tvätta och söka lite jobb med… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.