Saknad.. 

Idag blev det tungt. Halva familjen är ute på sjön den här veckan. Vi skulle ha varit ute allihopa men i fredags, precis när jag hade packat båten klar för en vecka på sjön, fick jag mail om att Emilia och Oskar var välkomna på Swimcamp. Som började i måndags morse. Jättekul att dom kom med men så trist med den korta framförhållningen. Så i söndags åkte jag hem med Emilia och Oskar. Vi har det trevligt hemma, men saknar dom andra.

Idag blev det riktigt tufft. Dels saknar jag barnen och Tony men också för att våra bästa grannar packade det sista och åkte. Idag har dom lämnat in nycklarna till lägenheten och ger sig ut på nya äventyr i en ny bostad på en ny ort. Jag är så glad för deras skull och hoppas det kommer gå jättebra. Samtidigt känns det så tomt och ledsamt att dom flyttar. Vi hade ju äntligen grannar vi trivdes med och ungarna lekte hela tiden. Dom kommer lämna ett stort tomrum efter sig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.