Vink vink (till framtiden!)

Fortsätta eller inte fortsätta blogga… Jag funderar fram och tillbaka på denna fråga väldigt ofta. Sista året har det inte blivit många inlägg skrivna. Samtidigt har jag svårt att släppa bloggen helt. Jag sitter ju här och skriver igen. Jag saknar bloggen men finner samtidigt inte ro att skriva. Det är lite frustrerande faktiskt. Jag gillar ju ändå att skriva. Det får nog bli sporadiskt ett tag till. 

Det händer massor i livet samtidigt som det inte känns som att så mycket händer. Tiden går sjukt fort. Vi är ju redan inne i andra halvan av maj. Och vilken kall maj! Jag, och övriga i familjen, använder fortfarande tunna täckjackor dagligen. Helt sanslöst. Men till helgen lovas det lite sol och värme. Hoppas det blir det även nästa helg. Vi siktar på en helg på Korpen då. Jag längtar så!

Jag sitter på tåget (av nån anledningen är det som lättast att blogga då) på väg till optikern. Idag är en dag när känslorna är upp och ner, fram och tillbaka. Jag är på riktigt bra humör samtidigt som det känns tungt. En saknad efter mamma kom över mig och jag lyssnade på ”hennes” sånger. Det gråa regniga vädret passar bra till humöret känns det som. 

Just nu längtar jag efter sommaren. Sol och värme. Bara få vara. Samtidigt gör jag det inte alls. Skolan slutar även för mig. Jag måste hitta ett jobb. Det finns en liten malande oro i kroppen. Det är lite läskigt att jag ska ge mig ut i arbetslivet igen. Jag har ju pluggat i fem år, med bara npgra få sommarmånader med jobb mitt i. Där innan jobbade jag bara ett halvår efter att ha varit föräldraledig i nästan två år. Att jag dessutom ska byta branch är ytterligare en lite skräckblandad detalj. Att komma ut och vara helt ny. Och ja, jag vet att det kommer bli bra men det är ändå läskigt och spännande på samma gång. 

Jag tar en dag i taget. Det kommer bli bra. Men det får vara lite oroligt på vägen. Under tiden hade det bara varit så skönt om vi fick lite sol och framför allt en massa värme… ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.