Irritation, fundering och slutet nära…

Jag skulle inte alls lägga tid på min egen blogg just nu men efter att ha lyssnat på fruskywalkerinthehouse och hennes livesändning på Instagram behövde jag skriva av mig. Hennes nioåriga dotter hade berättat om hur hennes lärare inte hade lagt upp annat än sallad till lunch och när barnen hade ifrågasatt varför hon inte åt ordentligt hade läraren sagt att hon tänkte på vad hon åt. Till nioåringar!!! Det är inte konstigt att vårt samhälle är så ätstört egentligen. En sån kommentar är aldrig okej till nioåringar! Det är ju dessutom en ålder när barnen börjar bli mer medvetna om sig själva. Nä, jag blev riktigt upprörd när jag hörde detta…

Kanske borde försöka tänka på nåt annat en stund… Få upp humöret igen… Och leta fram den där blogglusten. Har många gånger loggat in sista tiden men ändå inte riktigt fått till det att skriva. Tror att det som var något positivt från början, att få skriva av mig om mina känslor om mamma, kom att göra att det blev svårare att skriva om annat. På nåt konstigt vis. Men samtidigt saknar jag bloggen… Får se om jag lyckas ta tag i den mer… Har en massa tankar och planer för den men kommer liksom inte dit… Det kanske släpper lite när skolan är slut. För snart är det verkligen slut!

I juni är jag klar med skolan. Det är läskigt och skrämmande och samtidigt väldigt skönt. Så nu är det bara att börja söka jobb… Har dock en liiiiten fundering på att plugga lite till… Lite kurser för att få ihop en kommunikatörsutbildning. Har konstaterat att den utbildningen nog skulle passa mig ännu mer. Hahahaha… Men vi får se… Nu ska jag koncentrera mig på att bli klar med allt annat först.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.