Vi skulle ju fira idag…

Idag är en dag när känslorna pendlar fram och tillbaka för fullt. Jag vet inte riktigt hur jag ska känna. Saknaden är så oerhört stor idag.

Idag är det mammas födelsedag. Hon skulle ha fyllt 62 år idag. Det är inte mycket och det känns så jäkla surt och hemskt och ledsamt och sorgligt att hon inte är här och kan bli firad av oss idag.

Jag biter ihop om känslorna, åker till skolan och gör min redovisning men smiter nog hem sen och kramas med barnen. Tjejerna ville gå till kyrkogården idag så det tänkte jag försöka hinna med. Även barnen tycker att det är tungt med mormors födelsedag och jag tror vi behöver lite extra tid tillsammans idag.

❤ Älskade mamma, jag saknar dig!!!  ❤

En reaktion på “Vi skulle ju fira idag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.