Måndag

Jahapps… En ny vecka är här. Igen. Helgerna går så sjukt fort just nu. Och den här helgen hade vi inte ens en massa måsten. I lördags skulle hela familjen ha badat med scouterna men det fick vi ställa in på grund av sjukdom. Alla är dunderförkylda och Oskar fick feber.

Igår hade jag bio inplanerat. Äntligen!!! Som jag har längtat. I över ett åt. Två tror jag tom. Nu kom äntligen uppföljaren Fifty shades darker. Jag gillade Fifty shades of Grey och måste säga att jag tycker nog att uppföljaren följer samma spår. Det enda riktigt negativa är att nästa del dröjer ytterligare ett år…

Idag är det plugga hemifrån som gäller. Det är dags att börja tänka ordentligt på tentan på lördag. Varför dom nu satte den en lördag?! Det var den helgen liksom…

Jag har två barn hemma idag. Oskar är fortfarande sjuk. Sebastian gick iväg men drabbades av akut näsblod modell blodbad. Var bara att skicka hem honom igen för att få stopp på blodet och för att sanera. Så han fick vara kvar hemma idag.  

Sen är det där vanliga. Måndagar för mig innebär tvätta och städa. Allt sånt som hamnar i andra hand under helgen. Dock är jag lite störd av att jag inte är ensam hemma då. Hahahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.