Frostigt, längtan och fel dag

Det är en frostig morgon ute. Strålande sol och blå himmel till ett par minus färger världen i en frostklädsel som är riktigt vacker. Men hur vackert det än är och hur mycket vinter det än står i almanackan så längtar jag efter våren nu. Igår var det 7 grader varmt på eftermiddagen. Och riktigt härligt ute! 

Efter några timmar i skolan med grupparbete åkte jag hem och hämtade tjejerna. Malin drog över till grannen och när Tony kom tog han, jag och Emilia en promenad i sista dagsljuset. Det var så skönt att det fortfarande var ljust ute när vi gick. Jag njuter för fullt av att dagarna blir längre. Längtar efter tunnare kläder och lite värme nu.

Idag blir det en riktigt lång dag i skolan. Vi har seminarium i eftermiddag och slutat fem. Innan dess ska vi göra klart det sista och förbereda det muntliga. Men det blir nog så bra så.

Tänkte placera mig vid ett bord där solen hittar fram så jag får njuta lite även om jag sitter inne hela dagen. 

I övrigt händer inte så mycket kul just nu. Jag laddar för tenta på lördag. Varför var dom tvungna att lägga den på lördag?! Hade hellre haft den på fredag. Hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.