Allt det där som ingen ser…

Halva dagen har redan gått och det jag skulle göra idag är inte gjort och det jag inte skulle göra är gjort… Som vanligt…

Nu har jag till slut slagit mig ner vid datorn för att plugga inför lördagens tenta. Förmiddagen har spenderats med att plocka ordning här hemma. Blir ju så snabbt kaos om jag inte håller efter. Nu har det varit lite sämre på den fronten ett par dagar och idag var dessutom första dagen på länge som jag var ensam hemma. Så istället för att starta datorn på en gång började jag plocka. En kväll i soffan gör att alla kuddar och filtar är huller om buller. Inte speciellt mycket att plocka ordning men det skapar en rejäl oreda om det får vara kvar så… Och när jag ändå höll på fortsatte jag i resten av lägenheten. Ibland undrar jag om resten av familjen har koll på hur mycket tid jag lägger bara på att plocka och dammsuga när dom inte är hemma… Dom är ju så vana vid att det redan är gjort när dom kommer hem. Bävar lite inför framtiden, när jag börjar jobba. Då kommer jag inte ha min ensamtid hemma ju…

Nu sitter jag och funderar på lunch… Det finns en massa lådor i frysen men alla är i samma två smaker som jag levt på sista veckan. Jag är sugen på nåt annat… Vet bara inte vad… Skulle ju kunna gå och handla nåt och passa på att ta en promenad samtidigt. Solen skiner och det ser riktigt inbjudande ut nu. Men det är lite för tidigt för lunch nu redan. Jaja, det löser sig…

 

En reaktion på “Allt det där som ingen ser…

  1. Gen

    Kära Linda nu får du sätta lite press på dina barn att plocka undan efter sig Du får inte curla dom då blir du jättetrött både städa plocka o dessutom plugga är för mycket för dig Kram o skärpning

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.