Slutet är nära!

Tidig måndag morgon. En kylig sådan. Men jag tänker inte klaga. Hellre kallt än blask. Och sista dagarna har vi sett solen med. Riktigt skönt!

Vi har haft en riktigt bra helg. Så där lagom slapp. I lördags pluggade jag. Gjorde klart en komplettering. Kändes riktigt skönt att kunna lämna in den. Tony var i väg och bryggde öl hela dagen så det var bara jag och ungarna hemma. 

Igår blev det städande och fixande hemma. Tony och grannen fixade listen till trappan. Nu saknas bara en kort bit men Tony behöver göra nån specialare för den så det får bli i veckan. Jag är nöjd med att den stora delen är kvar. Nu är det inte alls mycket kvar innan vi är helt färdiga. Den nya väggen ska målas nån dag fram över med. Tanken är väl att vi ska ta Sebastians rum samtidigt så det får nog bli ett helgprojekt.
Idag blir det skolan en sväng. Vi ska ha uppföljning på c-uppsatsen med handledaren. Efter det ska jag till Olmed och beställa nya inlägg till mina skor. Yeay. Det behövs verkligen. Sen ska jag ladda inför kursstarten imorgon. Kommande fem veckor ska jag läsa Medier, lag och rätt. Det ska bli intressant men verkar vara en tuffare kurs än jag är van vid. Kursstarten innebär också att jag påbörjar min sjätte och sista termin på högskolan! 

För fem år sen, när jag började fundera på att plugga på komvux, hade jag inte en tanke på att jag skulle läsa på högskolan. Det var inget för såna som mig. Och nu är jag snart klar med tre år på högskolan. Det känns fortfarande lite overkligt. Ännu mer overkligt känns det att jag ska ut i arbetslivet på allvar igen i juni. Det är fem år sen jag jobbade. Eller jag har ju jobbat lite under nån sommar men det är inte riktigt samma sak som att ha ett ”riktigt” jobb. Hahaha!

Resten av veckan blir det fullt upp med skolarbete. På lördag ska jag ha några vänner hemma för att fira min födelsedag och helgen avslutas i pulkabacken med scouterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge