Den är här nu!

Då är den här. Julveckan. Tiden har gått fort. Igår tände vi fjärde adventsljuset. Malin har full koll på att det är på lördag det är dags. Jag bakade lussekatter och kokostoppar igår och hon frågade på en gång om dom var till lördag. Och hon är så söt. Hon pratar om lördag istället för julafton. 

Nu är det nedräkning ordentligt. Idag väntar skolan för mig. Övriga veckan pluggar jag hemifrån. Tanken är att jag ska hinna med lite julklappsköp med. Och ungarna slutar skolan på onsdag. Så nu är det verkligen nära.

Jag måste försöka få tag på fastighetsskötaren med. Vi vill att dom ska sätta dit listen som ska täcka tapeten mellan vardagsrummet och matrummet. Även hatthyllan måste fixas. Men veckan har ju några dagar kvar. Som tur är… ;)

I veckan ska jag dessutom hinna göra lite julgodis. Laxen ska gravas och sillen läggas in. Men det är inget som tar massor va tid. Som tur är. Jag tänkte hinna med en tur till vårdcentralen imorn med. Det vänta till imorn då jag behöver vara i skolan hela dagen idag. Jag kan inte fortsätta ha det som det är nu. Förutom att hostan ger mig träningsvärk och ont i kroppen har den dessutom krupit ner långt i lungorna nu känns det som… Andningen rosslar för fullt. Jaja. Det kommer bli bra och jag siktar på en härlig jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge