Det där med vintertid…

Förra veckan räknade jag ner till vi skulle ställa om klockan. Det skulle bli så skönt med sovmorgon… Trodde jag! Varenda morgon sen i söndags har jag vaknat i ottan. Idag var klockan före halv sex… När Tony gick iväg till jobbet gav jag upp. Jag plockade ordning lite, tände några värmeljus, vek tvätten som väntade, diskade och fixade frukost. Nu sitter jag vid köksbordet. Mätt och nöjd bortsett från att teet håller på att svalna.

Idag blir det en lugn lovdag. Eventuellt en playdate. Dessutom ska tjejernas rum städas idag. Jag vill hinna njuta av uppehållet idag med. För även om det kom en del snö igår var det mest regn och blött. Även idag är det snö i luften. Inga stora mängder men ändå snö. Som jag njuter!!

Kollade väderprognosen för helgen nyss. Det är mycket snö på den! Yeay!

Kommentera