Trött, ont och besked…

Vilken seg morgon. Jag vaknade riktigt toktrött. Nog för att jag är trött hela tiden just nu men idag kändes det än värre… Förkylningen känns av men vill ändå inte riktigt bryta ut. Däremot gör den värken i ryggen ännu mer påtaglig. Idag kände jag mig nästan grinfärdig av värken när jag lämnade tjejerna i skolan. Får nog börja ta tag i den snart…

Måndag igen. En ny vecka. Den började lika mulen som den förra slutade. Jag ska nog försöka hinna med att sätta upp slingan på balkongen idag. Vi behöver lite mer ljus i tillvaron. Helgen som gick var lika mulen den och det blåste en kall vind hela tiden. 

Att åka båt i det vädret var allt annat än varmt. Samtidigt var det lite mysigt. Det var bara jag och Tony som var i båten. Vattnet var över 30 cm under normal vattennivå så vi såg en massa grund vi i vanliga fall inte ser. Det var dags för upptagning. Den första för oss i Nynäshamn. Jag var riktigt imponerad. När man är van vid att det tar en hel dag i Årsta och nu tog typ 20 minuter är det stor skillnad. Vagnen dom har i Nynäs styrs med några knapptryck och vänder på en femöring. 

Nästa lördag kör jag på den långa varianten av upptagning. Jag och Sebastian ska hjälpa pappa att ta upp båten. Eller Sebastian ska hjälpa morfar och jag åker dit som stöd. Tror det blir skönt för honom. 

Veckan som följer blir nog lugn. Jag ska försöka bli av med förkylningen. Jobba på med skolarbetet. Behöver ta mig lite i kragen där… Förhoppningsvis blir den här veckan lite lättare än förra… 

Just det..  Rättsmedicinska hörde av sig förra veckan. Som jag förstod det är alla prover klara nu och inget nytt har dykt upp. Det var en tragisk olycka från början till slut. Mamma mådde bra och hennes kropp likaså. ♡ Nu får vi bearbeta detta och låta det sjunka in… Oavsett vilket finns det en stor saknad som alltid kommer att finnas där… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge