Trött, kursval och nytt hemma.

Jag är så sjukt trött mest hela tiden just nu… Flera kvällar den här veckan har jag somnat redan vid strax efter nio. Några kvällar har jag däremot kommit i säng i lagom tid men inte kunnat somna på en gång då benen tokvärkt… Kanske är dags att söka den där hjälpen för restless legs nån gång. Sen är frågan om det bara är det jag känner av i benen… Idag vaknade jag jättetrött och med huvudvärk. Känner mig sååå seg och har god lust att dra täcket över huvudet… Misstänker att Tony smittat mig med sin förkylning men att det inte bryter ut på mig… Och så har jag mensvärk ovanpå det. Så onödigt.6jlzr23208

Jag misstänker att en del av tröttheten fortfarande hänger ihop med mammas bortgång. Dagarna går upp och ner. Livet liksom tickar på och jag försöker ta vara på varje dag men just nu är orken så minimal mellan varven att det blir en hel del tid hemma och bara vara. Men det är inte bara negativt just nu. Barnen får sin tid och den här veckan har vi till exempel spelat en massa spel tillsammans. Kalaha är en av mina favoriter.kalaha

Igår packade jag ihop båten med sällskap av Tony. Och så passade vi på att ta en promenad i den friska luften. Det var riktigt skönt ute då. Därefter passade vi på att besöka Nynäsbostäder. Äntligen har vi valt vilka golv och tapeter som ska sättas upp! Vi har valt vita tapeter men med olika mönster i vardagsrum och matrum. På det viset blir det vitt men ändå lite liv i dom. I vardagsrummet blir det en gulare nyans på golvet medan vi valde grått upp. Det blir nog superbra! Sen ska ju trappan renoveras med. Jag tror hela lägenheten får sig ett rejält lyft bara där. Sen ska vi ju bara ta tag i dom rum som inte värden fixar. Grabbarna ska få renoverade väggar men tjejerna får sitt när allt annat fixas. Jag vann ju deras tapeter på en bloggmiddag för nåt år sen och dom kom aldrig upp i förra lägenheten. Nu kommer det bli superbra! Jag längtar så till det är klart!!

Jag har dessutom kommit ihåg att söka kurs till vårterminen. Vi får välja en av kurserna och jag för inte för nån av dom som skolan rekommenderade. Jag kikade runt lite och hittade en kurs som inte hörde till medietekniken utan till medie- och kommunikationskunskapen. Medier, lag och rätt kändes som en kurs som jag kommer ha mer nytta för i framtiden än såna som handlade om kodning och bildredigering. Men kommer jag in på den kommer det bli sjukt mycket att göra… Det verkar vara en tuff kurs.

Nä, om jag ska ta mig i kragen nu när huvudet inte värker lika illa och gå och låna den där boken på biblan… Jag hoppas den finns kvar…

En reaktion på “Trött, kursval och nytt hemma.

  1. Gen

    Hej kära Linda Det är självklart att du inte är i form efter mammas bortgång Kropp o själ hör ju ihop tur att du har dina gulliga barn så du får skingra tankarna Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.