Slut, bio och rasande fart…

Jag skulle nog inte ha skrivit att livet började kännas bra. Även om det faktiskt gjorde det just då. När jag kom hem på kvällen var jag helt slut. Det var bara att byta om och hoppa i säng. Somnade tidigt och sov ganska bra under natten. Vaknade lika slut som jag somnade men med lite extra värk i kroppen. Ryggen kändes som den skulle gå av. Fötterna var toksvullna på undersidan efter att jag gick för långt med fel skor under tisdagen… Fortfarande idag är dom svullna och allt annat än sköna att gå på…

Igår var jag iväg till skolan under dagen. Vi fick en del gjort som tur är. Även om jag fick skriva om vissa delar av det jag skrev sjuttielva gånger. Bokstäverna hamnade hela tiden i fel ordning. Så frustrerande…

Hemma igen hämtade jag tjejerna och gjorde dom klara för handbollsträning. Det är lite mer tight om tid på onsdagarna numera än det var i våras… Då kunde vi gå hemifrån tio i fem, nu får vi gå tio över fyra för att hinna…

Kvällen avslutades med biobesök. Jag och grannens tre tjejer såg Bridget Jones’s Baby. Den gick i Nynäs. Perfekt med gångavstånd till bion. Filmen var bättre än förväntat och sååå rolig! Jag skrattade mest hela tiden. Den rekommenderar jag verkligen!

Idag blev det ännu en dag i skolan. Har haft en sjukling hemma också. Oskar mår inte riktigt bra så han fick vara hemma idag. Jag funderade först på att stanna hemma med honom men han mådde inte sämre än att han skulle klara några timmar själv. 

Nu väntar en kväll vid datorn. Det gick bättre än förväntat i skolan och dagen försvann ganska fort så det blir till att fortsätta ett par timmar här hemma nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge