När känslorna tar över…

kanslorna

Känslorna pendlar mest hela tiden… Jag har svårt att bara vara längre stunder, utan håller mig i farten. Samtidigt fungerar det inte att göra vissa saker. Läsa går inte vidare bra, inte skolan heller. Jag är som i en bubbla. Det behövs nog, för att jag ska orka ta mig igenom alla känslor just nu.

Jag stannade hemma igår. Och idag med… Bara tanken på att åka iväg ger mig lite lätt panik. Förra helgen lovade jag mig själv att efter begravningen skulle jag låta bubblan få ta över, lyssna på kroppen. Så jag gör det nu. Tar en paus från tillvaron och tar nya tag nästa vecka. Hoppas att allt känns lite lättare då…

 

En reaktion på “När känslorna tar över…

  1. Gen

    Kära Linda det kommer ta tid att komma över detta Men kanske bra om du går till skolan o får annat att tänka på o tur att du har dina fina små barn Kramar till dig

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.