Lite grundkänning och en förhandsvisning.

Det har varit några intensiva dagar. Det började redan i fredags. På morgonen lämnade jag av Emilia i skolan för att sen ta med Malin på hennes efterlängtade tandläkarbesök. Mina knasfior vill väldigt gärna gå till tandläkaren. Vilket i och för sig är positivt. Efter tandläkarbesöket, där fröken fick godkänt, var det dags att lämna av Malin i skolan för att sen sätta fart att plugga innan jag skulle iväg på ett möte på eftermiddagen.

Det blev lite si och så med pluggandet. Stackars S fick stå ut med att jag inte fick riktigt så mycket gjort som jag borde. På väg hem från tandläkaren fick jag ett sms med ett filmklipp på mamma. Jag blev så oerhört glad, jag har inte hittat några filmklipp på mamma i mina gömmor. Samtidigt gjorde det saknaden så oerhört stor och det blev riktigt tungt… Den känslan har suttit i nästan hela helgen… Men G, om du läser det här, jag älskade filmen!! Tack!! ♡

I lördags tog jag med Emilia på en förhandsvisning. På fredagen vann jag två biljetter inne hos Ida-Maria till visningen av Disney Channels nya serie Soy Luna. Den är riktad till barn mellan sex och tolv år. Emilia älskade den! Dessutom fick hon håret lockat av Björn Axéns stylister innan visningen. Det delades dessutom popcorn och festis. Och väl inne i salongen fick alla besökare en goodie bag, en Soy Luna-gympapåse fylld med överraskningar. Emilia var lyrisk över sminket och sminktillbehören hon fick. Det enda jag reagerade på var att man valde att dela ut dryck till alla som var full med sötningsmedel. Jag kände att det kanske inte riktigt hade hemma på ett eventuellt riktat till barn. Men så är jag en sån som tror på naturligt socker. Emilias lycka var som störst efter visningen, för bredvid oss satt tjejerna i gruppen Main Four, som gör titellåten till Soy Luna, och hon fick ta bild med dom.20160924_130516

Efter förhandsvisningen, som var på Mall ofta Scandinavia, valde vi att kika på detta omtalade ställe. Och så imponerade blev vi inte. Dock älskade Emilia Disney store. Jag själv trodde, efter allt jag hört, att det skulle vara en större butik. Emilia hittade ett badlakan med Soy Luna som var rejält reat så hon köpte det. I övrigt tittade vi mest runt. Det fanns mycket fint där inne.
På väg till tåget skulle vi köpa lite fika och valet föll på frozen yoghurt. Vi tog inte allt för mycket och sen fyllde vi på med lite toppingen och sås. Lite mer än en vanlig mjukglassbägare men absolut inte mer än så. Och det gick på nästan 150kr. Jag var alldeles shockad. Shit vad dyrt! Tur att det var gott.

Det blev en lugn kväll sen. Jag var trött och slut. Gårdagen blev inte mycket bättre den. Jag tillbringade den med att kolla en bunt avsnitt Gilmore Girls. Jag tänkte jag skulle kolla igenom alla avsnitt innan den nya säsongen kommer ut. Vad jag inte visste från början var att det var sju säsonger med över tjugo avsnitt i varje. Hahahaha!!! Nu är jag halvvägs genom säsong sex så slutet närmar sig i alla fall…

Den här veckan blir det skolarbete. Idag har vi deadline på hemtentan. Och på fredag på den individuella uppgiften. Där emellan ska vi väl välja klart vilka golv och väggar som ska göras om hemma och hur… Och så har vi en herre som fyller år och ska firas. Det blir nog en bra vecka. Den har i alla fall börjat bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge