Fredag!

Fredag! Äntligen fredag! Inte för att veckan varit jättetuff utan mer för att det imorn innebär sovmorgon. Hahaha! 

Igår fyllde Sebastian 14 år. Det firades med paket och lite fika. Det stora firandet blir imorgon. Och tänk att jag har ett barn som är så stort! Hur kunde det bli så!? När jag var i hans ålder hade jag fullt upp med pojkar. Hahahaha. Nånstans i den vevan började jag få upp ögonen för min man första gången. Tiden går fort.

Idag har jag varvat pluggande med att vara barnvakt på förmiddagen. Jag valde att låna ut datorn så lilla L kunde kolla på Netflix så det blir till att fortsätta ikväll. För varför skulle jag ha skrivit klart igår när jag hade chansen. Hehe

Nu sitter jag på tåget mot skolan. En sista lektion i denna delkurs. Sen ska vi avsluta på kårpuben. Blir nog en bra dag det här! 

Idag har jag mamma med mig när jag åker iväg. Höststormen som dök upp förde med sig att jag ville vira en sjal runt halsen och jag tog fram en som jag sparade efter mamma. Jag älskar färgerna på den och det känns så bra att ha nåt som var mammas på mig. Den luktar fortfarande mamma. ♡

En reaktion på “Fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.