Det är lite lättare nu…

Det blev hemma hela veckan för mig. Det var välbehövligt och skönt att bara få dagarna som dom kom. Jag har tillbringat en del tid med bästa svägerskan. Hon har varit ett stort stöd den här veckan! ♡ 

Under andra halvan av veckan tog jag energin till att fixa lite hemma. Lite i taget möblerade jag om (med lite hjälp av grannen T). Tonys datorhörna flyttades ner till vardagsrummet och en ny matta hamnade under vardagsrumsbordet. I matrummet ställdes ett ny skåp. Det passar in superbra där. Nu ska vi bara måla om det vitt. Även i hallen blev det lite fixat. 

Idag ska vi åka ut till Korpen, hela familjen. Det ska bli skönt att få komma ut samtidigt som jag inte vet hur det kommer att kännas. Det kan gå hur bra slm helst men kan lika gärna bli väldigt tungt. Jag kände bara att jag behövde få komma ut…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.