Vardagen hittar sakta tillbaka…

Sakta men säkert återgår vardagen till vanlig vardag. Den oerhört stora del som saknas i mitt, våra, liv var ändå en del som inte var vår vardag varje dag. För även om jag pratade med mamma ofta och vi skickade meddelanden så var hon inte här hela tiden. 

Det gör att vi kan återgå relativt lätt i våra vanliga rutiner. Vilket samtidigt känns konstigt… Jag kan inte ens tänka mig hur det ska vara för pappa som faktiskt har fått hela tillvaron förändrad. Han levde ju med mamma hela tiden… Det tomrummet kan jag inte ens föreställa mig…

Igår blev en ganska bra dag här om man bortser från hur trött jag är hela tiden. Vi handlade en sväng på dagen. Och yeay, jag hittade skor till nästa helg på rean! 70% rabatt var inte fy skam och jag slipper gå i affärer i veckan som kommer. Så jäkla skönt. 

Under eftermiddagen kom Tonys föräldrar och syster med man förbi en kortis. Det kändes bra att få träffa dom. 

På kvällen hamnade vi hos grannen. Massor av härligt pratande och bara vara. Jag behövde det. Tror Tony gjorde det han med.

Idag ska vi fira barnens lilla kusinbarn som fyller ett år imorgon. Det ska bli riktigt trevligt. 

Två tjejer med rosa hår ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge