Tidiga måltider och dofter.

Det märks att skolorna dragit igång nu. Det är inte längre öde på tåget när jag åker iväg. För oss börjar skolorna först i morgon och vi har en liten dam som längtar sååå! Hon ska ju äntligen få börja i skolan. Det har hon väntat på i flera år. Hahahaha. 

Något jag har reagerat på i nya skolan är att alla måltider serveras så tidigt. Frukosten redan 6.45, lunch 10.20 och tror mellis serverades 13.45. Det blir ett långt glapp för barnen som går fulla dagar. Vi får se. Det kanske funkar super för våra barn men jag reagerar i alla fall. Rekommendationer är att barn ska serveras lunch mellan 11 och 13…

I går var vi på kalas för att fira barnens kusinbarn Olivia. Sötaste lilla ungen som redan fyller ett år! Tiden går fort. Och vi serverades så fin tårta där favoritsnutten var avbildad. Och den smakade lika bra som den såg ut! 

Resten av dagen var ganska seg. Energinivån är låg. Jag önskar att jag orkade mer men tyvärr inte. Jag är sjukt trött mest hela tiden och skulle kunna ligga på sängen hela dagarna…

Idag blir det besök hemma hos pappsen. Tog med mig gårdagens smaskiga rester att bjuda på till lunch. Vi hittade ett recept på klyftpotatis med parmesanost som blev jättegott. Sen är tanken att vi ska gå igenom mammas kläder. Misstänker att det blir tufft. Dom kommer lukta som hon gör. Jag får snusa på kläderna och minnas…

En reaktion på “Tidiga måltider och dofter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.