Massor av positivt!

ÅVilken härlig lördag det blev!! Vi var först på plats av gästerna på partyt i lördags så jag passade på att hjälpa till lite. Hehe… Mer gäster dök upp, vi blev måååånga. Som sig bör när man firar så stort. Det serverades riktigt god plockmat och senare ännu godare drinkar. Vi skrattade, pratade och dansade till en DJ. Så härligt!!! 

Lokalen kvällen innan.

 

En del av allt gott

Även jag kom med på bild. ;-)

Senaste veckans sömnbrist gjorde dock att jag gav upp redan vid elva. Tony och jag åkte hemåt. Väl nere i Nynäs började vi leta pokemons och det slutade med att vi snurrade runt med bilen i en timme. Det var riktigt mysigt. 

Igår var jag halvt död hela dagen. Så trött, så trött. Jag längtar verkligen efter att få känna mig pigg. Det blev ev hemmadag för mig medan Tony hämtade barnen. 

På kvällen kom grannarna in en sväng. Vi pratade lego och risken finns att vi om ett par veckor har rensat allt (det är stooora mängder) och att vi börjar bygga upp allt på nytt. Vi lär ha och göra ett tag fram över. Hehe

Idag ska jag, pappa och lillebror träffa begravningsförättaren så jag är på väg till Orminge. Jag hoppas även få hinna se nytillskottet i familjen. Lillebror med familj fick en liten, liten sessa i fredags. 

Före allt detta ska jag tjura lite över att jag lyckades glömma mina hörlurar hemma. Det blev lite smått rörigt att få ordning tjejerna i tid och se till att alla hade regnkläder…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge