Livet går sakta vidare

Dagarna går så sakta och samtidigt så snabbt. Jag är både dagvill och tidsvill just nu. Allt flyter ihop. Jag vet att det kommer bli bättre men det är lite jobbigt.

Tony får ta det stora lasset hemma just nu. Jag funkar inte riktigt. Påbörjar saker jag inte avslutar. En del märker jag knappt medan jag blir frustrerad över annat. 

Jag är så tacksam för Tony, all familj och alla vänner som finns där. För oss alla. Att jag får chansen att gå upp i mig själv och bara vara mellan varven. 

Idag har jag tillbringat dagen med pappa och lillebror. Plockat lite. Rett ut lite mer. Det känns som vi gör massor och ingenting på samma gång. Allt känns fortfarande så otroligt overkligt. 

Nu sitter jag på tåget hem. Den här gången gick det att lyssna på den vanliga spellistan samtidigt. Imorse klarade jag inte det. En enda låt gick nästan hela vägen hem till pappa. Den är mamma för mig. Har varit i många år. Hon spelade den för mig för länge sen och sa att hon ville att vi spelar den på hennes begravning. Det kommer vi att göra. Den kommer för alltid att vara kopplad till mamma, och kommer säkert förstöra flera filmer för mig. Den dyker upp på film ibland.

I kväll tänkte jag sätta mig med datorn och titta på bilder och minnas min älskade mamma! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.