En bubbla…

Tänk att det kan vara så skönt att få gömma sig i en bubbla och bara strunta i allt annat. Att åka pendeltåg är ganska skönt har jag märkt. Det är bara jag och tankarna då. Ibland nåt telefonsamtal men oftast bara tankarna. Jag får skriva av mig. Både här i bloggen och med nära och kära på sms. Jag har nog inte åkt en tur sen i söndags utan att tunga tårar rullat på mina kinder. Jag är den där alla tittar på (inbillar jag mig) ;-)

Igår var vi på begravningsbyrån. Det var tungt fast samtidigt inte riktigt lika tungt som jag trodde att det skulle vara. Eller så har det bara inte riktigt sjunkit in ännu, det där besöket. Vi pratade om vart begravningen ska hållas, valde kista och vad för blommor som ska pryda den. Datum bestämdes inte nu men vi pratade om datum…

Vi pratade om dödannonsen. Hon skickade en förslag på eftermiddagen. Bilden hon valt hade hon inte ens lagt åt rätt håll. En petitess som är lätt att fixa men det störde mig. Under kvällen satt jag med datorn i sängen och läste igenom massor av dikter. Alla väldigt vackra men inte rätt. Jag hittade till slut ett par som kändes rätt. Får prata med pappa och lillebror och se hur dom känner…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.