Snopet, bortrest och kalas

Sommaren tickar på. Dag för dag. Och det är en riktigt härlig sommar vi har. Hittills är det bara Tony och Sebastian som har behövt ha regnkläder på sig – när vi åkte hem från Korpen i midsomras. Visst har det regnat lite men inte speciellt mycket. Det är så skönt. Här nere hos oss har vi haft mindre regn än i övriga Stockholm. Riktigt skönt. Men jag var lite besviken häromdagen. Det var utlovat regn hela dagen och vi vaknade till en grå och mulen morgon med svalkande vindar. Det var faktiskt skönt att få sätta på sig en kofta. Men efter några få duggande droppar letade sig solen fram igen och det blev alldeles kvalmigt. Och ja, det känns dumt att klaga på värmen men ibland blir den för mycket… ;)

Idag har jag vinkat hej då till Sebastian. Han ska åka på scoutläger och vara borta en vecka. Så jag hoppas vädergudarna är med oss den kommande veckan. Jag tror dom får en riktigt härlig vecka. Det är massvis med scouter och temat är vikingar. Längtar redan efter att få höra honom berätta om vad dom har gjort.

I övrigt blir det en ganska lugn dag. Emilia och Oskar är på Summercamp. Det är sista dagen idag. Hela veckan har dom varit iväg från tidig morgon till eftermiddagen. Men så har dom haft skitkul med. Alla fyra simsätten har gåtts igenom och så har då tagit en massa simmärken med. Det var en stolt mamma här igår när kuvertet med alla märken kom hem. Fem märken var hade dom tagit och hade utan problem kunnat ta fler. Det får bli en annan gång så att vi får sprida ut kostnaden lite.

I eftermiddag ska Emilia hem till Isabel på kalas så jag och Malin ska handla present idag och så tänkte jag passa på och ta en pokemonpromenad. Japps, även jag fastnade för Pokemon GO. Tyvärr funkade det så där med min mobil. Det bidrog till att jag tog tag i att leta upp ett vettigt abonnemang till bästa kostnaden. Jag hittade ett med bättre pris än jag hade innan och så kom det med en rosa skönhet. Förstå lyckan när man kan ha en rosa mobil. Så istället för att köpa ett rosa skal fick det bli ett genomskinligt så färgen syns.

Inför kalaset hoppas jag att någon ska kunna hjälpa oss med bil eller lift. Jag är inte allt för pepp på att åka och lämna Emilia kommunalt i den här värmen… Men, men… Det får gå i värsta fall. Så klart.image-upload-90-787206

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge