Så mycket positivt! 

Vi är inne i andra halvan av juli. Redan!! Det har hänt så mycket sista tiden. Så mycket bra saker! 

Förutom att det blev sjukt jobbigt i samband med flytten och allt strul med Nynäshamnsbostäder om skicket på lägenheten så har det i övrigt mest bara varit positivt. 

Efter en månads fram och tillbaka kom vi till slut överens om vad som ska renoveras hemma. Hade vi orkat kämpa lite till med hjälp av hyresgästföreningen hade vi nog kunnat få lite till men vi valde att tacka ja och avsluta ärendet i slutet av juni. Då hade det gått en månad liksom… Vi kommer få tapetserat i matrum, sovrum och tjejernas rum. I tjejernas rum ska dom sätta upp tapeterna jag vann på bloggmiddagen härom året. Vi får nya golv i matrummet och i vårt sovrum. Sen ska även trappan renoveras. Tyvärr blir det först efter sommaren. Det kommer bli så bra så. Synd bara att den tapet jag blev så förtjust i som sitter i köket har slutat säljas. Den hade varit fin även i matrummet.

Det tog sin lilla tid att packa upp. Dom sista kartongerna var inte lika roliga att ta hand om. Men nu, nästan två månader senare är nästan alla tecken från själva flytten borta. Så skönt så!

Vi har mest roat oss hemma hittills i sommar. Grannarna mitt emot är toppen och vi har umgåtts en del med dom. Deras son är ett år yngre än Malin och dom två leker dagligen. 

Tillsammans har vi och dom rensat buskagen och nästan all murgröna. Det var en hel del. Folk som passerar förbi nu blir alldeles imponerade av det jobb vi har gjort och då är vi ändå inte klara ännu. Sista delen är kvar. Men det hinner vi med.

Jag älskar min nya balkong! Lite mindre kul att det inte är nån kvällssol men det är skönt där ändå. Jag har en idé om att vi ska ta bort sidan på balkongen mot gården och sätta en grind där. Vi får se om det ens är möjligt att göra så. Ännu hellre skulle vi få bygga ut balkongen åt andra hållet. Hahahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.