En riktigt härlig dag!!

Familjen sover. Jag har plockat och förberett inför morgondagen då tjejerna ska firas. Avslutar ute på balkongen. Det är lugnt och fridfullt. Syrsorna spelar. Jag borde hoppa i säng jag med men det är så skönt här ute just nu.

Jag älskar den här stunden när det är tyst och jag får sitta ute alldeles ensam och bara vara en liten stund. Det händer ju inte så jätteofta. 

Nu är en riktigt lång men bra dag slut. Jag har handlat födelsedagspresenter till Emilia och kunde i samma veva passa på och handla all mat då jag fick hjälp att köra hem allt.

Efter det hann jag bara hem och vända innan mamma och pappa lade till i Nynäshamn. Vi hälsade på nere i hamnen och blev kvar några timmar. Tony och ungarna gick hem tidigare medan jag blev kvar ett par timmar till. 

Så nu borde jag verkligen hoppas i säng så jag orkar med att fira i morgon…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.