Sommarlov, glädje, lycka!

Vi åkte till lägenheten i går kväll. Jag ville inte åka ner förrän det var färdigstädat. Det samtalet kom först framåt halv tre på eftermiddagen. Så jag hämtade tjejerna och Oskar mötte upp oss vid tåget. Sebbe, den galningen, cyklade ner. Och hem. Det är en dryg mil… Hahaha

Och eftersom jag kände att jag behövde något positivt när jag kom ner, i fall det fortfarande var kaos med städningen, plockade jag ner blomlådorna med penséer i ikeapåsar och tog med. Det gäller att skapa sin egen lycka. ;-) 

Jag var spänd när jag låste upp dörren. Som tur var syntes det att dom hade städat. Fortfarande inte riktigt bra men ändå godkänt. I några tak hänger till exempel fortfarande långa damm/spindeltrådar. Men det var ändå stor skillnad. Vi accepterar det och städar klart det sista själva. Nu vill vi flytta in.

Första måltiden lagades i lägenheten igår. Det fick bli pasta- och köttbullesallad på golvet i matrummet. Hängde upp lite handdukar och ställde fram tvål. Sebbe fick sin första husesyn och godkände vad han såg. Tjejerna var mest frustrerade att vi behövde åka därifrån när det var dags. Dom varvade kvällen i lägenheten med att leka ute och springa runt inne.

Idag önskar jag att jag kunde ha fortsatt och packa upp. Ställa ordning allt. Tyvärr är det skola hela låååånga dagen. Avslutning med redovisning. Eller redovisning kanske jag inte ska kalla det. Vi ska visa upp vår poster och prototyp. Typ så… That’s it. Hela långa dagen…

Därefter är det sommarlov. I alla fall över helgen… Många i klassen ska på picknick efteråt men just nu lockar det inte alls. Det lutar åt att jag åker hem och packar klart. ;-)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.