Sakta men säkert börjar det likna ett hem. Alla barn är hemma. Dom fulla kartongerna minskar snabbt. Fötterna värker. Men shit vad härligt det ändå känns!!! #viharflyttat #viharflyttattillstörre #från80till115kvm #lycka #trött #NyaWahlströmskaPalatset #WahlströmskaPalatset #lindawse

via Instagram http://ift.tt/1PePn3J

En reaktion på “Sakta men säkert börjar det likna ett hem. Alla barn är hemma. Dom fulla kartongerna minskar snabbt. Fötterna värker. Men shit vad härligt det ändå känns!!! #viharflyttat #viharflyttattillstörre #från80till115kvm #lycka #trött #NyaWahlströmskaPalatset #WahlströmskaPalatset #lindawse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.