Dags att hämta nycklar!!!!

received_10153474844162201.jpeg

Juni!!! Det är den första juni! Sommaren är här!!!  Vart har tiden tagit vägen?! Maj gick sjukt fort! Inte så konstigt egentligen. Första veckan gick åt till att vänta på besked om vi skulle få lägenheten. Resterande tid har gått åt till att rensa och packa. Och en massa skolarbete så klart. Mycket mer har det inte funnits tid till. Och det fortsätter några dagar till.

Men idag är det ju ändå den första, och det innebär att vi får tillgång till lägenheten! Yeay!!! Äntligen!!! Efter lunch åker vi ner till Nynäsbostäder för att kvittera ut nycklarna och sen till lägenheten! Jag är spänd och nyfiken! Minns ju knappt hur det såg ut!

Det har märkts på sömnen att det händer mycket just nu. Jag somnar sent och vaknar tidigt. Idag var klockan 4:44 första gången och strax efter fem kunde jag inte somna om mer. Tur att det är ljust ute, det gör att jag känner mig piggare än jag är. Men det blir förhoppningsvis lite lugnare efter helgen. Jag hoppas det i alla fall. ;)

Nä, sätta igång nu. Det blir en förmiddag med multitasking igen… Skola varvat med packning. Oavsett hur det går blir det en bra bra! Vi får tillgång till nya lägenheten!!!!

Kommentera