Tiden går så fort!

Det är inte alltid man tänker på hur fort tiden går även om man påminns om det dagligen. Just nu är en period när jag påminns lite extra och i dagens Timehop (en app som visar vad jag publicerade på sociala medier på dagens datum tillbaka i tiden) påminns jag lite extra. För om lite drygt en månad slutar Malin på dagis. Inte på grund av flytten, utan för att hon blir sex år i sommar och börjar förskoleklass i höst. På bilden är hon knappt året och leker på dagisgården. Och nu ska hon sluta. Nästan tretton år efter att Sebastian började och vi har haft barn där hela tiden sen dess. Det kommer inte vara lätt att säga hej då sista dagen.

image

Förberedelserna inför flytten pågår för fullt nu. Det är mindre än två veckor kvar till vi ska hämta nycklarna! Yeay!! Vår lägenhet har legat ute på Nynäsbostäders hemsida. Igår var sista dagen för folk att lämna intresse på den. Jag hörde att det var drygt hundra sökande igår morse… Under nästa vecka lär vi få träffa dom som hamnade högst på listan när vi ska ha visning.
Så i helgen får vi lägga tid på att skapa lite ordning i kaoset så att folk får sig en vettig bild av lägenheten.

Det går framåt i alla fall. Kartong efter kartong fylls. En av ungarna sa igår att vi hade packat så många kartonger. Jag skrattade lite och sa att vi inte ens är halvvägs. Det är inte bara mängden fylla kartonger som växer. Även mängden sopsäckar med bortrensat växer. Det är så skönt att rensa. Det tar bara sån jäkla tid. Hahaha

Idag blir det lite pausande från packandet. Jag måste i väg till skolan. Det är lite surt att lägga så mycket tid på tåget men samtidigt skönt att komma hemifrån en stund. Hehe 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge