Sommar, bara ben och längtan…

Åhhh vilket härligt väder det är!!! Det är riktigt somrigt!! Varmt och skönt. Nyklippta gräsmattor. Jag valde att ta på korta tights och linne. Behövde inte ens en tröja över. Så himla skönt!!! Synd bara att jag behöver åka till skolan i eftermiddag. Sitta på tåg och inomhus när vädret är ljuvligt är inte riktigt toppen direkt.

image

Lägg till en aning frustration också. Jag gillar inte att gå och vänta just nu. Igår var sista dag att tacka ja till lägenheten. Då tycker jag att svaret borde ha kommit nu. Hahaha. Självklart förstår jag att det kan ta några dagar men det är ju så frustrerande att inte veta. Jag vill ju börja packa nu!

Jaja. Jag får njuta av vädret och göra det bästa av situationen så länge. Åt till exempel frukost på balkongen idag. Yeay! Det var precis att det gick då det är skuggsida. Tror den nya lägenheten har mer dagsol men lite mindre kvällssol. Å andra sidan är jag ju van vid att solen försvinner på kvällen…

image

Men det kommer bli bra. Under tiden koncentrerar jag mig (inte så mycket) på skolarbetet och att åka ut på sjön. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge