Snart, snart!!!

Nu är det nära. Riktigt nära! Dagarna till vi ska hämta nyckeln kan räknas på en hand!! På onsdag är det dags. Äntligen! Hemma packas det för fullt. Och rensas. Två stora lass har vi kört ner till återvinningen och då är vi inte klara ännu. Det är fortfarande skåp och hyllor kvar att rensa. Och källaren.

I lördags och igår hade vi visning av lägenheten. I lördags gick hela förmiddagen åt till att försöka skapa ordning i flyttkaoset. Hahaha! Men

fint blev det. Så fint det kan bli när man packar ner ett hem. Igår behövde jag inte göra så mycket mer än dammsuga. Vilket var tur för huvudet var inte alls på min sida igår. Hela dagen kändes det som jag hade på gränsen till migrän och tyvärr har det inte släppt helt hundra i dag heller.

Dessutom har jag ju skolan för fullt. Det ska bli skönt att få lägga den här terminen bakom mig nästa fredag. Inte för att det blir så långt glapp. Nästa kurs börjar ju nästan på en gång. Men det ska nog bli bra.

I helgen ska vi packa vidare. Jag ska hinna med min individuella uppgift som oxå ska in nästa vecka. Det är dessutom marknad i Ösmo och ungarna lär inte låta mig slippa undan…

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.