Maj, sol, rök och väntans tider.

Vilken helg! Riktigt härlig! Vädret vände redan i fredags. Förra veckans gråa, blöta väder ersattes av sol och värme.

I fredags kväll passade Tony och jag på att köra ner nästan allt som skulle till båten. Det var sååå skönt att få det gjort! Nu saknas inte så mycket för att vi ska kunna åka ut. Jag hoppas vi ska kunna åka ut i helgen. Och jag behöver det. Få åka ut, njuta av naturen, vattnet och bara vara. För jag misstänker att det kommer en väldigt intensiv period fram över.

image

I lördags körde Tony båten till Nynäs. Han skickade bilder från Korpen. Gud så härligt det så ut! Jag och ungarna var på handbollsavslutning med medalj- och diplomutdelning. Därefter provade ungarna den nya parkourparken vid skolan. I det strålande solskenet. Och årets första mjukglass åts. Mums!!!

På kvällen åt vi gott, jag och barnen, innan det var dags att gå till brasan. Sebastian och Emilia gick med scouterna i fackeltåget medan vi andra tre gick i förväg ner till brasan. Jag tänkte att vi kanske skulle få höra den där sången det pratades om att den skulle finnas.

Sången fanns men eftersom dom inte använde sig av mikrofon eller högtalare var der bara dom som stod precis nedanför scenen som hörde. Jag stod ändå ganska nära men nej, hörde inget.

image

Fackeltåget kom och brasan tändes. Och under den halvtimme, fyrtiofem minuter vi stod kvar och tittade rök det mest. Den ena sidan brann inte alls. Så vi gav upp och gick hem. Kvällen avslutades med en film, bra mycket bättre än brasan.

Igår tog vi tåget till Nynäs. Jag och tjejerna tog en promenad från Gröndalsvikens pendeltågsstation upp till lägenheten vi tittat på. Vi tittade på omgivningarna, kollade hur lång tid det tog att gå, kikade på en eventuell ny skola och tittade lite på hur det såg ut runt huset. När vi var där i torsdags regnade det och var grått och trist så vi såg inte så mycket då.

Där efter gick Emilia ner till skateparken där Oskar och Sebastian redan var. Jag och Malin promenerade vidare till båten, där Tony var. Malin studsade mellan vår och farmor och farfars båt medan jag pysslade i båten.

image

Eftermiddagen tillbringades hemma. Var ute en sväng i värmen. Gud vad det är skönt att det är sol och värme ute! Jag älskar verkligen vädret nu! Idag hade jag premiär för nylontights. Yeay! Och ingen jacka behövdes.

Nu har en ny vecka börjat. En ny månad till och med ju. För mig innebär det att en ny kurs börjar i skolan. Terminens sista! Shit vad tiden har gått fort. Och fort lär det gå fram över. För om allt går som det vill börjar vi flyttpacka om ett par dagar… Nu väntar vi bara på att bli godkända, vi tackade jag till lägenheten! Så fort allt är klart ska jag berätta mer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge