Ny vecka, sjukt stort och så kan det gå.

Måndag. Ny vecka, nya möjligheter!

Vi har haft en lång härlig helg. I fredags lämnade vi Oskar som skulle iväg på cup över helgen. Irstablixten i Västerås gick av stapeln. Vi åkte dit för att titta i lördags. Shit vad stort det var. Fler olika arenor och flera hundra anmälda lag. Bara igår spelades över 400 matcher. Oskar hade en kul helg och var nöjd när han kom även. Vi hade jättekul på läktaren. Tjoade och hejade för fullt. Men vi var lagom trötta på kvällen. Oskar var ännu tröttare när han kom hem igår. Men som sagt, väldigt nöjd!

Igår blev det en lugn dag. Emilia var iväg och badade med en kompis medan Tony, jag och Malin åkte till Nynäs. Vi tittade till vår nya båtplats. En klar förbättring mot innan. Därefter fikade vi lite snabbt med farmor och farfar, Sylvie och hennes tjejer och barnbarn. Det blev en trevlig stund även om det var en aning kallt. Nu vill jag ha ordentlig vårvärme.

Idag är det föreläsning som gäller på förmiddagen. Det är en gästföreläsning. Ska bli intressant. Sen hem för att jobba på en komplettering. Jippi. Eller inte. Hahaha. Fast jag förstår läraren. Jag kunde ha gjort ett bättre jobb. ;-)

Måste komma ihåg att fixa det sista med Fias

image

blogg med. Har hjälpt henne så hon kan hoppa över på WordPress hon med. Heheh…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.