Lockat, hjälpsam och nya idéer

Vad kul det var att vakna i morse. Ena örat hade lock. Sånt där riktigt hemskt lock man får av förkylning. Så frustrerande. Det räckte tydligen inte med ömma bihålor och ögon. Nu, några timmar senare, har det värsta släppt. Skönt. Då kommer jag höra vad som sägs på dagens seminarium. Måste komma ihåg att köpa en nässpray så jag slipper mer strul med öronen.

Idag är det som sagt seminarium. En timme. Tror vi hade nån återkoppling på förra kursen där efter. Vi får väl se. Oavsett blir det en tidig dag. Skönt. Likadant imorn. Jag gillar när lektionerna ligger på förmiddagarna. Även om vi stannar kvar och jobbar en stund efteråt kommer jag hem i vettig tid.

I eftermiddag ska jag fortsätta komplettera. Kom inte så långt som jag tänkt igår. Fastnade med Fias blogg. Håller på och hjälper henne fixa ett nytt utseende men det är en detalj jag bara inte lyckats lösa ännu. Men det ska nog snart bli bra. Har även hjälpt Sofie lite. Det är kul att bli tillfrågad. Och det är ju riktigt bra övning för mig. Så nu funderar jag på om jag inte ska skapa den där sidan till mamma som hon pratat om ett flertal gånger. Fick lite idéer igår. Men det får ta sin tid. Måste hinna med skolarbetet. Hehe

image

Årets första vitsippor siktade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.