Hej Bloggen!

Det var länge sen det kom ett inlägg. Flera månader. Funderade ett tag på om jag ens skulle återuppta bloggandet. Men jag saknar det faktiskt. Lusten att skriva kommer tillbaka mer och mer. Vilket jag tar som nåt positivt.
I slutet av vårterminen, efter bland annat min sterilisering med efterföljande komplikationer, en massa stress så byggdes en stress och oro upp i kroppen som ledde till att jag bara mådde sämre och sämre. Det psykiska gjorde sig påmint även fysiskt. Orken gick till familjen och att må bättre. Det går upp och ner men är mest upp numera.
Just nu njuter vi av sol och värme för fullt, efter en sommar som varit ganska blöt. I köket tinar ett paket kräftor till i kväll. Solen gassar för fullt. Barnen väntar ned spänning på att deras kusin ska ploppa bebis. Det är dags vilken dag som helst nu. I övrigt är det väldigt mycket dag för dag just nu. Och det känns bra!

En reaktion på “Hej Bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.